Skip to content

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING BOVEN DE 70 EURO

Mark Roberts

Decoreer jouw huis tijdens Kerstmis of Pasen met unieke items van het merk Mark Roberts. De hoog kwalitatieve handgemaakte poppen zijn ontworpen met oog voor detail en zorgen voor een echt pronkstuk tijdens de feestdagen. Met de decoratiebeelden van ...Lees meer

Collection Page

Exclusieve Mark Roberts decoratiebeelden koop je bij Viv! Christmas

Gegarandeerd dat jij opvalt tijdens de feestdagen met één van de schitterend handgemaakte decoratiebeelden van Mark Roberts. Over elk detail is nagedacht en zorgt ervoor dat jij elke keer weer iets nieuws ontdekt wanneer je jouw pop bekijkt. De kans dat jouw vrienden of familie hetzelfde Mark Roberts decoratiebeeld in huis heeft, is erg klein; de poppen komen namelijk in gelimiteerde aantallen en zijn voorzien van een label met uniek nummer. Jij kunt dit nummer registreren bij de community van Mark Roberts en haalt daarmee een prachtig erfstuk in huis. Je hebt namelijk levenslang plezier van de beelden en geeft ze met liefde door aan de volgende generatie. 

Elk jaar ontwerpt Mark Roberts nieuwe poppen waar slechts enkele honderden van worden gemaakt en wereldwijd verspreid. Bij Viv! Christmas selecteren wij de mooiste exemplaren speciaal voor jullie. Ontdek de prachtig handgemaakte kerstman poppen, elfjes en paashazen. Wees er snel bij, want er zijn er slechts enkele beschikbaar!


Over Mark Roberts

Het Amerikaanse bedrijf Mark Roberts uit Californië (1984) staat garant voor hoog kwalitatieve handgemaakte poppen. Elk element is ontworpen met enorme creativiteit en oog voor detail, wat ervoor zorgt dat de Mark Roberts collectie behoort tot de meest elegant ontworpen producten in de woondecoratie en cadeau industrie. Door de gelimiteerde aantallen, heb jij zonder twijfel een uniek pronkstuk in huis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin leuke acties, kortingen en de laatste interieur trends van dit jaar.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees onze Privacy Policy.