Verzenden & Retourneren

Door wie wordt mijn pakket vervoerd?

Voor verzendingen binnen Nederland en België werken wij met PostNL als vervoersmaatschappij.

Verzending voor Nederland en Belgie

PostNL: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt uw pakket dezelfde dag verzonden. Wij leveren niet op zondag of maandag.

Je ontvangt per mail een track & trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Ben je niet thuis als jouw pakket wordt bezorgd? Of heb je de bezorger gemist? Dan probeert de bezorger jouw pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan wordt jouw pakket afgegeven bij de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. De bezorger laat een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij je achter. Hierop staat waar jij jouw pakket kunt ophalen. Deze informatie vind je ook in Track & Trace en in de PostNL-app.

Pakket afgeleverd bij een PostNL-locatie? Jouw pakket wordt een week voor je bewaard op de PostNL-locatie. Daarna sturen ze het terug naar de afzender.

Verzendkosten

Bij standaard verzendingen brengen wij de volgende bedragen in rekening:

LandVerzendkostenGratis verzendingBezorgtijd
Nederland€4,95Vanaf €701 werkdag
Belgie€6,95Vanaf €701-2 werkdagen
Duitsland€8,50Vanaf €701-4 werkdagen
Luxemburg€9,95N.v.t.4-7 werkdagen
Oostenrijk€9,95N.v.t.2-4 werkdagen
Frankrijk€12,95N.v.t.2-4 werkdagen
Italië*€12,95N.v.t.3-6 werkdagen
Denemarken€12,95N.v.t.3-5 werkdagen
Spanje**€14,95N.v.t.3-6 werkdagen
Portugal€14,95N.v.t.3-6 werkdagen
Ierland€17,95N.v.t.2-4 werkdagen
Zweden€17,95N.v.t.2-4 werkdagen
Finland€17,95N.v.t.2-5 werkdagen

Gratis verzending

Voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland: Bij een orderbedrag vanaf 70 euro.

Verwerkingstijd

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt uw pakket dezelfde dag verzonden. Bezorging vindt plaats vanaf dinsdag tot en met zaterdag.

Retourneren

U heeft na uw bestelling 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Retourneren vanuit Nederland, Belgie en Duitsland: U vraagt een retour aan door een e-mail te sturen naar: info@vivchristmas.com. Wij zullen u dan een retourlabel toesturen.

Helaas is retourneren een extra belasting voor het milieu. Om de duurzaamheid van het product in stand te houden én de verkoopprijzen voor u als consument zo laag mogelijk te houden, rekenen wij dan ook een tegemoetkoming in de kosten van € 2,95 per retourzending. Dit bedrag zal worden ingehouden op het te crediteren bedrag. Dit geldt voor bestellingen geplaatst vanaf 8 april 2023.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vivchristmas.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren vanuit alle andere landen: Indien u een product wenst te retourneren, verzoeken wij u een retouraanvraag in te dienen per e-mail naar: info@vivchristmas.com. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor uw eigen rekening zijn. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product inclusief alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden.

Gelieve het verzendbewijs zorgvuldig te bewaren, aangezien u verantwoordelijk bent voor het pakket totdat wij het hebben ontvangen. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Uitzondering retourneren

Voor de volgende producten kunnen wij geen retourzending accepteren:

- Producten waarvan de verzegeling is verbroken.

- Producten die op verzoek van de klant op maat zijn gemaakt.

- Producten die beschadigd zijn en/of gebruikssporen vertonen.

- Producten die retour zijn gekomen zonder verzenddoos.

Identiteit ondernemer

Lecorps vof

KVK-nummer: 64694720

Daver 11

4012 BA Kerk-Avezaath

Email: info@vivchristmas.com

+31 (0)70 2092270