Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Levertijd & Verzending

Zodra je bestelling bij ons binnenkomt, zetten we alles op alles om je nieuwste kerstdecoraties zo snel mogelijk gereed te maken voor verzending. Als je op werkdagen vóór 15:00 uur bestelt, wordt je pakket dezelfde dag nog verzonden. Houd er rekening mee dat wij niet leveren op zondag of maandag.

LET OP! Van 14 juni t/m 5 juli worden op vrijdag geen online bestellingen verzonden. Plaats je bestelling op donderdag vóór 15:00 uur om deze nog voor het weekend in huis te hebben.

Voor verzendingen binnen Nederland, België en Duitsland werken wij samen met PostNL als vervoerder. Voor andere landen binnen Europa maken wij gebruik van de diensten van PostNL of DPD. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je per e-mail een track & trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Als je niet thuis bent op het moment van bezorging of de bezorger mist, zal deze proberen het pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Als dit niet mogelijk is, wordt jouw pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde PostNL-locatie. Belangrijk: de bezorger laat tegenwoordig geen kaartje meer achter met een 'niet-thuiscode'. Je kunt deze informatie in plaats daarvan vinden in de Track & Trace en in de PostNL-app, waar staat aangegeven waar je jouw pakket kunt ophalen.

Indien jouw pakket wordt afgeleverd bij een PostNL-locatie, wordt het een week voor je bewaard op de locatie. Na deze periode zal het pakket worden teruggestuurd naar de afzender.

Verzendkosten

Gratis verzending voor bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland: Bij een orderbedrag vanaf 70 euro.

Bij standaard verzendingen brengen wij de volgende bedragen in rekening:

LandVerzendkostenGratis verzendingBezorgtijd
Nederland€4,95Vanaf €701 werkdag
Belgie€6,95Vanaf €701-2 werkdagen
Duitsland€8,50Vanaf €701-4 werkdagen
Luxemburg€9,95N.v.t.4-7 werkdagen
Oostenrijk€9,95N.v.t.2-4 werkdagen
Frankrijk€12,95N.v.t.2-4 werkdagen
Italië*€12,95N.v.t.3-6 werkdagen
Denemarken€12,95N.v.t.3-5 werkdagen
Spanje**€14,95N.v.t.3-6 werkdagen
Portugal€14,95N.v.t.3-6 werkdagen
Ierland€17,95N.v.t.2-4 werkdagen
Zweden€17,95N.v.t.2-4 werkdagen
Finland€17,95N.v.t.2-5 werkdagen

Retourneren

Online Bestellingen:

Je hebt na je online bestelling 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Retourneren vanuit Nederland, België en Duitsland: Je vraagt een retour aan door een e-mail te sturen naar: info@vivchristmas.com. Wij zullen je dan een retourlabel toesturen.

Helaas is retourneren een extra belasting voor het milieu. Om de duurzaamheid van het product in stand te houden én de verkoopprijzen voor jou als consument zo laag mogelijk te houden, rekenen wij dan ook een tegemoetkoming in de kosten van € 3,95 per retourzending. Dit bedrag zal worden ingehouden op het te crediteren bedrag.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Wanneer de volledige bestelling wordt geretourneerd of het aankoopbedrag onder de 80 euro komt, dient het gratis meegeleverde kerstornament ook retour te worden gestuurd.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren vanuit alle andere landen: Indien je een product wenst te retourneren, verzoeken wij je een retouraanvraag in te dienen per e-mail naar: info@vivchristmas.com. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren voor jouw eigen rekening zijn. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient het product inclusief alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden.

Wanneer de volledige bestelling wordt geretourneerd of het aankoopbedrag onder de 80 euro komt, dient het gratis meegeleverde kerstornament ook retour te worden gestuurd.

Gelieve het verzendbewijs zorgvuldig te bewaren, aangezien je verantwoordelijk bent voor het pakket totdat wij het hebben ontvangen. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten.

Aankopen in de Winkel in Dreumel:

Voor aankopen gedaan in onze winkel in Dreumel geldt eveneens een retourperiode van 14 dagen. Retourneer het product in de winkel, waarbij de originele staat behouden moet blijven.

Wanneer de volledige bestelling wordt geretourneerd of het aankoopbedrag onder de 80 euro komt, dient het gratis meegeleverde kerstornament ook te worden geretourneerd.

Uitzondering retourneren

Voor de volgende producten kunnen wij geen retourzending accepteren:

- Producten waarvan de verzegeling is verbroken.

- Producten die op verzoek van de klant op maat zijn gemaakt.

- Producten die beschadigd zijn en/of gebruikssporen vertonen.

- Producten die retour zijn gekomen zonder verzenddoos.

Verantwoordelijkheid

Geretourneerde artikelen zijn jouw verantwoordelijkheid totdat ze bij ons zijn, dus zorg ervoor dat ze op de juiste manier zijn ingepakt in een stevige omdoos en onderweg niet beschadigd kunnen raken! Gebruik bij voorkeur de verzenddoos die geleverd is bij jouw bestelling. Vraag hierom ook altijd een bewijs van verzending, voor het geval dat je contact met ons hierover moet opnemen.

Identiteit ondernemer

Lecorps vof

KVK-nummer: 64694720

Lageweg 22-01

6621BS Dreumel

Email: info@vivchristmas.com

+31 (0)70 2092270

Factuuradres:

Daver 11

4012 BA Kerk-Avezaath