Over Viv! Christmas

Over Viv! Christmas

Viv! Christmas is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in luxe en exclusieve kerstdecoraties. Onze hand gedecoreerde bijzondere kerstversieringen zijn met zorg en oog voor detail geproduceerd en brengen de magie van het kerstseizoen tot leven.

Ons team selecteert elk product met de magie van Kerstmis in gedachten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe exclusieve kerstdecoraties om onze collectie aan te vullen. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment bijzondere kerstornamenten, notenkrakers, kerstbeelden, kerstkransen en nog veel meer, zodat jouw feestdagen gegarandeerd de meest betoverende tijd van het jaar worden!

Als missie hebben we om onze liefde voor Amerikaanse kerstdecoraties met jullie te delen in Europa. Daarom importeren we de meest exclusieve kerstdecoraties van over de hele wereld. Bij ons vind je unieke en bijzondere items die nergens anders te vinden zijn. We willen echter ook transparant zijn over de factoren die onze prijzen beïnvloeden. Importkosten, zoals verzending, douanerechten en andere uitgaven, spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de prijzen van onze seizoensdecoraties.

Hoewel onze prijzen hoger kunnen zijn vanwege deze extra kosten, geloven we dat de waarde ligt in de uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap en exclusiviteit van onze producten. Daarom zijn ze iets duurder dan massaproductie alternatieven. Onze aandacht voor detail en de uren werk die in elk stuk worden gestoken, maken de decoraties echte erfstukken die een leven lang meegaan en generaties lang plezier brengen aan jouw familie.

Bij Viv! Christmas begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens deze magische periode een warme en uitnodigende sfeer te creëren in huis. Omarm de magie van het kerstseizoen met onze luxe kerstversieringen die de investering meer dan waard zijn. Viv! Christmas is dé kerstwinkel voor bijzondere kerstdecoraties en creëert een feestelijke ambiance die werkelijk uniek is.