Onze Merken

Onze Merken

Ontdek bij Viv! Christmas gerenommeerde kerstmerken zoals het Amerikaanse Kurt S. Adler, Mark Roberts en het Italiaanse EDG - Enzo De Gasperi. Ook hebben we ons eigen merk, geïnspireerd door onze liefde voor Amerikaanse kerstdecoraties.

Viv! Christmas

Als Nederlands familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in luxe en exclusieve kerstversieringen die de magie van het kerstseizoen tot leven brengen. In onze winkel vind je een uitgebreide collectie bijzondere kerstornamenten, kerst notenkrakers, kerstbeelden, kerstkransen en nog veel meer. Wij zijn trots op het feit dat we als een van de weinige kerstwinkels uit Europa producten uit Amerika importeren. Ontdek echte collector's items die jouw kerst extra speciaal maken.

Binnenkort zullen we onze nieuwste kerstwinkel in Dreumel gaan openen, en we kunnen nauwelijks wachten om de magie van kerst met je te delen! Hier kun je onze exclusieve kerstdecoraties in het echt bewonderen. Houd onze website en social media goed in de gaten, want we zullen binnenkort meer details delen over de openingstijden en de laatste updates. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze nieuwe kerstwinkel!

Wil je meer lezen over Viv! Christmas? Lees hier verder of bekijk alle exclusieve kerstproducten op deze pagina.

Kurt S. Adler

Het Amerikaanse merk Kurt S. Adler staat al meer dan 75 jaar bekend om zijn unieke kerstversieringen. Laat je betoveren door het ruime assortiment Noble Gems™ kerstornamenten voor in de kerstboom, Hollywood Collection Kerst Notenkrakers™ en schattige gingerbread kerstdecoraties bij Viv! Christmas. Deze exclusieve Kurt S. Adler collecties zijn met liefde en zorg ontworpen en met aandacht voor kwaliteit handgedecoreerd. Een origineel cadeau voor de echte liefhebbers van bijzondere kerstversiering.

De kerstdecoraties van Kurt S. Adler kan je online bestellen bij Viv! Christmas en worden binnen Europa verstuurd. Bekijk je de producten liever in de winkel? Kom dan binnenkort een kijkje nemen in onze nieuwe kerstwinkel in Dreumel, Nederland.

Wil je meer lezen over het Amerikaanse Kurt S. Adler? Lees hier verder of bekijk alle bijzondere kerstproducten op deze pagina.

EDG - Enzo De Gasperi

Bij Viv! Christmas vind je de exclusieve Italiaanse kerstdecoratie van EDG - Enzo De Gasperi. Het prestigieuze Italiaanse merk staat internationaal bekend om zijn verfijnde luxe woondecoratie en bijzondere kerstdecoraties. Bij Viv! Christmas hebben we een selectie gemaakt van de meest unieke kerstbeelden, luxe tafeldecoraties zoals kerst kandelaars en koektrommels, en betoverende sneeuwbollen met muziek.

Bekijk alle bijzondere kerstproducten van het Italiaanse EDG - Enzo De Gasperi op deze pagina.

Mark Roberts

Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf Mark Roberts, opgericht in 1984 en gevestigd in Californië, staat bekend om hun hoogwaardige, met de hand gemaakte poppen. Ieder element is doordrenkt met creativiteit en aandacht voor detail, waardoor de Mark Roberts-collectie tot de meest elegant ontworpen producten in de wereld van woondecoratie en geschenken behoort. Door de beperkte oplage ben je verzekerd van een uniek pronkstuk in je interieur!

Wil je deze prachtige beelden van dichtbij bekijken en de liefdevolle details ontdekken? Kom dan langs in onze kerstwinkel in Dreumel, Gelderland. Onze kerstwinkel heeft een uitgebreide selectie Amerikaanse kerstdecoraties, waaronder de gewilde Mark Roberts-collectibles. Of het nu een kerstman pop, een schattige elf of een charmante paashaas is, elk decoratiebeeld is een echte eyecatcher en een waardevol erfstuk dat van generatie op generatie kan worden doorgegeven.

Bekijk alle bijzondere kerstproducten van het Amerikaanse merk Mark Roberts op deze pagina.