Santa's Secret Journal

Welkom bij onze kerstblog, dé plek vol inspiratie en ideeën om het kerstseizoen nog leuker en feestelijker te maken! Maak van dit jaar een kerst om nooit te vergeten en dompel jezelf onder in de warmte en magie van het kerstseizoen!
Kerstdecoratie

De Betekenis en Oorsprong van 'Christmas in July' - Vier de Magie van Kerstmis in de Zomer

Ontdek de betekenis en oorsprong van 'Christmas in July' in onze nieuwste blog. Leer waarom het vieren van Kerstmis in de zomer zo speciaal is en hoe je de magie van dit feest naar jouw 'Christmas in July' kunt brengen. Ontdek de unieke tradities en vier deze gelegenheid met de luxueuze seizoensdecoraties van Viv! Christmas. Lees nu meer!

Vivian

Kerstdecoratie

De Bijzondere Traditie van de Kerst-Augurk...

Heb jij al een augurk voor in jouw kerstboom? De augurk is niet alleen hilarisch, of een geweldig cadeau voor liefhebbers van ‘zure bommen’, maar dit ornament is ook in veel landen een ware familietraditie, gebaseerd op legendes. Ben jij ook benieuwd naar de kerst-augurk legendes? Lees het in onze blog!

Vivian

Kerstdecoratie

Maak Jouw Kerst Bijzonder Met Een Herinneringsboom!

Al jarenlang is het in onze familie traditie om elkaar kerstornamenten cadeau te doen. Ieder jaar wanneer we deze ornamenten in de boom hangen, wordt er een emotie opgeroepen en denken we terug aan deze bijzondere momenten. Dit maakt deze kerstboom extra bijzonder en we noemen hem dan ook onze ‘herinneringsboom’.

Vivian