Onze Kerstwinkel

Onze Kerstwinkel

Kom gezellig langs in onze nieuwe kerstwinkel in Dreumel, Gelderland. Als Nederlands familiebedrijf, geboren uit liefde voor kerst, richten we ons op luxe en exclusieve kerstdecoraties. We zijn helemaal weg van Amerikaanse kerstdecoraties en het is altijd onze droom geweest om dit met heel Europa te delen. Dit jaar zijn Willeke en Vivian daarom naar Amerika gevlogen om de meest bijzondere en exclusieve kerstdecoraties te importeren. Je zult in onze kerstwinkel unieke items vinden die nergens anders te verkrijgen zijn. Van bijzondere (glazen) kerstornamenten tot notenkrakers, kerstbeelden, kerstkransen, kersttakken, en nog veel meer. Zo worden jouw feestdagen gegarandeerd de meest betoverende tijd van het jaar! Ontdek zowel ons eigen merk als bekende Amerikaanse merken zoals Kurt S. Adler, Mark Roberts, en het Italiaanse EDG – Enzo De Gasperi.

Onze kerstwinkel zal het hele jaar door geopend zijn en aangevuld worden met seizoensdecoraties, zoals prachtige items voor Pasen. De winkel, met een oppervlakte van ongeveer 150 m2, is verdeeld over twee verdiepingen, elk met een unieke sfeer. Bij binnenkomst op de begane grond word je verwelkomd in een betoverend roze snoepjesparadijs. Hier kun je je onderdompelen in een wereld van roze en pastelkleuren, omringd door prachtige kerstbeelden en ornamenten die een heerlijk vleugje zoetigheid aan je kerstdecoratie toevoegen.

Ga naar de eerste verdieping en ontdek een wereld van felle kleuren en traditioneel rode kerstdecoraties. Hier vind je een breed scala aan onder andere kerstornamenten, kerst notenkrakers en luxe sneeuwbollen, waarmee je een tijdloze en feestelijke sfeer kunt creëren.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, inspiratie nodig hebt voor je eigen kerstdecoratie of gewoon wilt genieten van de betovering van Kerstmis, onze nieuwe kerstwinkel in Dreumel heeft voor elk wat wils. Ons team van kerstgekkies staat klaar om je te verwelkomen en te helpen bij al je kerstwensen.

Kom en breng een bezoek aan onze nieuwe kerstwinkel in Dreumel en laat je betoveren door de magie van Kerstmis. Samen kunnen we van deze feestelijke tijd van het jaar iets bijzonders maken. We hopen je binnenkort te mogen begroeten!

Naast ons uitgebreide aanbod aan prachtige kerstdecoraties, heeft onze kerstwinkel nog veel meer te bieden. Ontdek ook de hoge kwaliteit zijden bloemen, heerlijke geuren voor in huis en leuke cadeautjes van Viv! Home Luxuries.

Waar is jullie winkel gevestigd?

Houd onze website of sociale media in de gaten voor actuele openingstijden.

Nederland

Lageweg 22-01

Dreumel, 6621 BS