Onze Kerstwinkel

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe kerstwinkel in Dreumel vanaf half oktober haar deuren opent! Hier kun je onze exclusieve kerstdecoraties in al hun pracht bewonderen. Binnenkort delen we graag meer informatie over de openingstijden van onze nieuwe winkel. Houd onze website en social media in de gaten voor updates en blijf op de hoogte van onze spannende ontwikkelingen.

Onze winkel is verdeeld over twee verdiepingen, elk met een unieke sfeer. Op de begane grond word je verwelkomd in een betoverend roze snoepjesparadijs. Hier kun je je onderdompelen in een wereld van roze en pastelkleuren, omringd door prachtige kerstbeelden en ornamenten die een heerlijk vleugje zoetigheid aan je kerstdecoratie zullen toevoegen.

Ga naar de eerste verdieping en ontdek een wereld van felle kleuren en traditioneel rode kerstdecoraties. Hier vind je een breed scala aan onder andere kerstornamenten, kerst notenkrakers en luxe sneeuwbollen, waarmee je een tijdloze en feestelijke sfeer kunt creëren.

Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, inspiratie nodig hebt voor je eigen kerstdecoratie of gewoon wilt genieten van de betovering van Kerstmis, onze nieuwe kerstwinkel in Dreumel heeft voor elk wat wils. Ons team van kerstgekkies staat klaar om je te verwelkomen en te helpen bij al je kerstwensen.

Kom en breng een bezoek aan onze nieuwe kerstwinkel in Dreumel en laat je betoveren door de magie van Kerstmis. Samen kunnen we van deze feestelijke tijd van het jaar iets bijzonders maken. We hopen je binnenkort te mogen begroeten!

Naast ons uitgebreide aanbod aan prachtige kerstdecoraties, heeft onze kerstwinkel nog veel meer te bieden. Ontdek ook de hoge kwaliteit zijden bloemen, heerlijke geuren voor in huis en leuke cadeautjes van Viv! Home Luxuries.

Waar is jullie winkel gevestigd?

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe kerstwinkel in Dreumel vanaf half oktober haar deuren opent! Houd onze website of sociale media in de gaten voor actuele openingstijden.

Let op: op dit moment is onze kerstwinkel gesloten.

Nederland

Lageweg 22-01

Dreumel, 6621 BS