Skip to content

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING BOVEN DE 70 EURO

Kerstfiguren & Kerstbeelden

De kerstman, gnomes, eekhoorns, uilen, ballerina’s of snoepgoed: bij Viv! Christmas vind je een unieke collectie kerstfiguren en -beelden in verschillende thema’s. Een echte eyecatcher voor in de kerstboom, maar ook om neer te zetten elders in huis. ...Lees meer

Collection Page

Uniek Assortiment Kerstfiguren

Bij Viv! Christmas vind je originele kerstfiguren en beelden: grappige kerstman poppen en gnomes, handgemaakte ballerina’s, lekker snoepgoed en verschillende schattige dieren voor jouw wintertafereel. Deze hoge kwaliteit kerstpoppen worden van allerlei materialen gemaakt, zoals hout en resin. Plaats deze bijzondere kerstdecoratie op de kast, onder de kerstboom of nog origineler: in de kerstboom! Creëer een magisch verhaal door je verbeelding te gebruiken!

Kerstman Poppen Decoratie

De kerstman is natuurlijk niet weg te denken in jouw kerstdecoratie! Deze lieve man vrolijkt elk jaar iedereen op met zijn arrenslee en rendieren, elfjes en zakken vol cadeaus. Wat voor kerstman je ook kiest, hij neemt gelijk de kerstsfeer met zich mee! Bekijk onze kerstman poppen van Viv! Christmas en Mark Roberts, verkrijgbaar in kleine en grote formaten.

Winterse Kerstdieren Figuren

Haal de winterse sfeer in huis met de kerstdieren van Viv! Christmas! Knuffelbare eekhoorns met dennenappels, gekleurde uilen en blauwe grote pauwen maken jouw kerstversiering helemaal af. Zet ze op een kast, onder de kerstboom of in de kerstboom en creëer jouw eigen kerstverhaal.

Handgemaakte Ballerina Poppen

De ballerina poppen van Viv! Christmas zijn met de hand gemaakt en zijn afgewerkt met de meest bijzondere materialen. De unieke poppen zijn een echt verzamelobject en blinken uit door de oogverblindende details en hoge kwaliteit. Creëer met deze exclusieve ballerina’s je eigen verhaal in de kerstboom! Bij Viv! Christmas selecteren wij de mooiste exemplaren speciaal voor jullie. Wees er snel bij, want er zijn er slechts enkele beschikbaar!

Gnomes Kerstfiguren

Je hebt deze opvallende kerstfiguren vast wel eens gezien! Gnomes (ofwel kerstkabouters, Tomte, Nisse, Julenisse) worden gekenmerkt door zijn ronde neus, omlaag getrokken gekleurde puntmuts, lange witte baard en kleine lichaam. Gnomes komen oorspronkelijk uit Scandinavië en lijken op de Nederlandse tuinkabouters, maar dan tóch een klein beetje anders..

Volgens de folklore zijn de kabouters verantwoordelijk voor de zorg en welvaart van een boerderij en/of familie. Zij voeren verschillende klusjes uit in huis en vragen daar slechts respect en goede behandeling voor terug. Maar voldoe je niet aan hun kleine kabouter behoeften? Dan wordt er zeker wat kattenkwaad uitgehaald! Je kan ze het beste een lekkere kom kerstpap geven op kerstavond, dan komen ze de volgende dag aangelopen met een stapel vol cadeautjes.

Wie wil dat nou niet? De gnomes zijn ontzettend leuk om cadeau te geven vanwege het achterliggende sentiment als beschermer van de familie.

Hoe bevestig je Kerstfiguren in de Kerstboom?

Bij Viv! Christmas houden wij ervan om kerstfiguren en poppen te gebruiken als kerstboomversiering. Laat alle figuren op elkaar inspelen en vertel je eigen magische verhaal in de kerstboom! Maar hoe bevestig je kerstfiguren in de kerstboom én zorg je ervoor dat het één geheel is? Lees hier hoe je in een paar eenvoudige stappen je kerstboom prachtig kan decoreren met behulp van kerstpoppen.

1. Bepaal je Kerstthema

Het decoreren van een kerstboom, begint altijd met het kiezen van een kerstthema. Verander je dit jaar weer de kleuren van de kerstboomversiering op basis van de laatste kersttrends uit 2022 of ga je toch liever voor een traditionele rode kerstboom? Bij Viv! Christmas vind je kerstdecoratie met de nieuwste kerstthema’s!

2. Kies een Hoofdpersonage

Nu je hebt bepaald welk kerstthema je gaat gebruiken in jouw kerstboom, is het tijd om een hoofdpersonage uit te kiezen. Bij Viv! Christmas hebben wij een groot assortiment kerstfiguren en -poppen die geschikt zijn als kerstboomversiering. Ga bijvoorbeeld voor één van onze prachtig handgemaakte ballerina poppen uit het Pink Performance thema.

3. Plaats je Hoofdpersonage in de Kerstboom

Laat je fantasie de vrije loop en er ontstaat gelijk een sprookje in de kerstboom. Bedenk wat voor verhaal je wil vertellen en plaats je hoofdpersonage in het midden van de kerstboom. Je bevestigt de pop aan de boom door middel van ijzerdraad te gebruiken. Bind deze bijvoorbeeld om de nek en benen en maak ze vast aan de takken ver boven de pop.

4. Plaats de Overige Kerstfiguren in de Kerstboom

Hang daarna de overige kerstfiguren om het hoofdpersonage heen en laat ze met elkaar communiceren. Dit maakt de gehele setting magischer, maar ook realistischer. Zorg ervoor dat de vogels en andere dieren (uilen, eekhoorns etc.) deel maken van het verhaal of creëer kleine verhaaltjes op zich aan de andere kant van de kerstboom.

Heb je al je kerstfiguren in de kerstboom bevestigd? Dan is het tijd om de kerstornamenten en kerstballen te gaan ophangen. Zie uiteindelijk jouw kerstboom helemaal tot leven komen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin leuke acties, kortingen en de laatste interieur trends van dit jaar.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees onze Privacy Policy.