5x De Leukste Versiering voor Kerst in Juli

Ontdek 5x de leukste producten voor Christmas in July met Viv! Christmas. Vier Kerst in Juli met kleurrijke kerstornamenten, elegante kerstbeelden en feestelijke decoraties. Voeg zomerse kerstsfeer toe aan je huis en maak je feest onvergetelijk!

Kerst in juli is een goed excuus om midden in de zomer de kerstsfeer naar jouw huis te brengen. Christmas in July is een vrolijke viering waarbij mensen de magie van Kerstmis in de warmste tijd van het jaar ervaren. Het is een gezellige gelegenheid om samen te komen met vrienden en familie en te genieten van feestelijke decoraties en lekkernijen. Wij geven je 5x de leukste versiering van Viv! Christmas die je zeker moet hebben voor een onvergetelijke Christmas in July.

1. Verfrissende IJsjes voor een Zomers Kerstfeest

Stel je een warme julidag voor, waar de geur van barbecue in de lucht hangt en kinderen vrolijk spelen in het zwembad. Wat zou beter die zomerse sfeer compleet maken dan overheerlijke ijsjes? Iedereen is er gek op! Je kunt ze natuurlijk eten, maar ijsjes zijn ook enorm leuk om mee te decoreren. Viv! Christmas biedt prachtige ijsjes kerstornamenten die perfect zijn om je kerstboom of zomerse slinger op te fleuren. Deze kleurrijke ornamenten in de vorm van verfrissende softijsjes voegen een speelse en zomerse twist toe aan je decoraties en zorgen ervoor dat iedereen zich jong en zorgeloos voelt.

2. Proost met Champagne

Niets zegt feestelijk zoals een glas champagne. Stel je voor dat je toost met gekoelde champagne, omringd door kerstornamenten die herinneren aan dit bruisende drankje tijdens winterse feesten. Terwijl je tijdens Christmas in July geniet van een zomerse cocktailparty met vrienden, brengt dit Champagne in Wijnkoeler kerstornament een vleugje elegantie naar je decoraties. Het ornament, dat eruitziet als een koele fles champagne in een sprankelende wijnkoeler, zorgt voor een stijlvolle en feestelijke sfeer.

3. Zoete Verleiding met een Macarontaart Kerstbeeld

Je zomerse kerstfeest wordt pas echt speciaal met een macarontaart kerstbeeld. Terwijl de zon ondergaat en de avond valt, verzamelen je gasten zich rond de feesttafel, versierd met prachtige beelden van kleurrijke macarontaarten. Viv! Christmas biedt deze elegante decoraties die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar ook een gespreksonderwerp voor je gasten. Plaats de kerstbeelden tussen de echte taarten op jouw mooi versierde buffettafel en de gasten zullen zich afvragen welke zij kunnen eten. Het toevoegen van een macarontaart kerstbeeld aan je decoraties brengt een vleugje zoete elegantie en feestelijkheid, perfect voor een Christmas in July viering.

4. Spel en Plezier met een Piñata

Denk aan het gelach en de opwinding wanneer de piñata wordt gebroken op je Christmas in July feest. Viv! Christmas heeft het perfecte piñata kerstornament om je zomerfeest op te vrolijken. Hang ze samen met de softijsjes aan een vrolijke slinger, of geef ze mee als cadeautje voor een blijvende herinnering een deze bijzondere kerstviering. Kinderen en volwassenen kunnen genieten van het plezier van een piñata, terwijl de ornamenten een speelse en feestelijke sfeer creëren tijdens je Kerst in juli.

5. Zoete Kerstballen voor een Feestelijke Sfeer

Wat is een kerstfeest zonder kerstballen? Ook tijdens Kerst in Juli mogen kerstballen niet ontbreken. Versier jouw huis of tuin met vrolijke kerstballen, zoals deze kerstballen met snoep pailletten. Je kunt de kerstballen op verschillende creatieve manieren gebruiken: hang ze in een traditionele kerstboom voor een speelse twist, of creëer een zomerse variant door een kleine boom of plant te versieren. Een andere leuke optie is om ze aan een guirlande te bevestigen en deze langs een tafelrand te draperen.

Gebruik ze als middelpunt van je tafelsetting door ze in een glazen vaas of schaal te plaatsen, gecombineerd met zomerse bloemen voor een vrolijk en kleurrijk middelpunt. Of verspreid de over je tuin of terras voor een magische sfeer tijdens een avondfeest. Hang ze aan takken van bomen, parasols of zelfs aan een waslijn om een feestelijke en betoverende omgeving te creëren. Deze snoepachtige kerstballen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar roepen ook nostalgische herinneringen op aan zoete kersttraktaties.

Bij Viv! Christmas vind je een breed scala aan unieke en feestelijke decoraties om je Kerst in juli onvergetelijk te maken. Van kleurrijke kerstornamenten en elegante kerstbeelden tot speelse piñata's en zoete kerstballen, Viv! Christmas heeft alles wat je nodig hebt om de magie van Kerstmis te beleven, ongeacht het seizoen.