Maak Jouw Kerst Bijzonder Met Een Herinneringsboom!

Al jarenlang is het in onze familie traditie om elkaar kerstornamenten cadeau te doen. Ieder jaar wanneer we deze ornamenten in de boom hangen, wordt er een emotie opgeroepen en denken we terug aan deze bijzondere momenten. Dit maakt deze kerstboom extra bijzonder en we noemen hem dan ook onze ‘herinneringsboom’.

Al jarenlang is het in onze familie traditie om elkaar kerstornamenten cadeau te doen. We nemen ze mee als herinnering aan dierbaren, mooie reizen, speciale gebeurtenissen, grappige momenten, hobby’s, etc. Ieder jaar wanneer we deze ornamenten in de boom hangen, wordt er een emotie opgeroepen en denken we terug aan deze bijzondere momenten. Dit maakt deze kerstboom extra bijzonder en we noemen hem dan ook onze ‘herinneringsboom’.

Kwalitatieve producten om jouw herinneringen jaren in stand te houden

Viv! Christmas bestaat inmiddels 3 jaar en is ontstaan vanuit de behoefte om jouw kerst nog mooier en specialer te maken. Daarom zijn we over de hele wereld op zoek naar de leukste versiering, waar wij zelf blij van worden en waar met aandacht voor detail aan is gewerkt. Vaak zijn de ornamenten wat duurder, maar dit komt doordat zij niet massaal en machinaal geproduceerd worden, maar met de hand en ook vaak handbeschilderd en -gedecoreerd zijn. Hierdoor weet je in ieder geval zeker dat je een speciaal product in jouw kerstboom hangt, waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Toch kochten ook wij voor het ontstaan van Viv! Christmas wel eens goedkopere producten die machinaal gemaakt werden. We merkten echter al snel dat de mooiste herinneringen, terug te vinden in de prachtig handgedecoreerde kerstballen en bijzondere mondgeblazen en handbeschilderde ornamenten, altijd de beste plaatsjes in de boom kregen. De mooi versierde Coca Cola bus uit de gezellige reclame, gingerbread mannetjes welke doen denken aan de zelfgebakken, heerlijk ruikende gingerbread koekjes van oma of één van de prachtige ballerina’s die ons herinneren aan onze danscarrières; ze verdienen allemaal een plekje in onze familie herinneringsboom. Met die gedachten en het willen delen van dit gevoel, zijn wij begonnen met Viv! Christmas, waar je alleen de meest bijzondere kerstdecoratie zult vinden.

Iedereen verdient een cadeautje onder of in de kerstboom

Ze zeggen wel eens: Kerstmis is niks anders dan een commercieel feest. Wij denken hier echter anders over. Kerstmis is ook emotie, samenzijn, terug naar de kernwaarden en bezinning. Daar helpt zo’n prachtige en persoonlijk gemaakte kerstboom ook absoluut bij. Hoewel we de traditie in stand houden om elkaar elk jaar een kerstornament cadeau te doen, kopen we ook zelf elk jaar een nieuwe aanvulling op onze herinneringsboom. Wij vinden tenslotte dat iedereen een cadeau verdient en je die ook aan jezelf kunt schenken. Heb je bij ons een mooi ornament uitgezocht? Dan zullen wij deze om die reden ook altijd feestelijk ingepakt versturen! En zo hopen wij bij te kunnen dragen aan jouw bijzondere herinneringsboom.