Skip to content

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING BOVEN DE 70 EURO

Retourneren

U heeft na uw bestelling 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

U vraagt een retour aan door een e-mail te sturen naar: info@vivhomeluxuries.com. Wij zullen u dan een retourlabel toesturen.

Met de keuze voor zijden bloemen, maakt u bewust een duurzamere keuze. Helaas is retourneren een extra belasting voor het milieu. Om de duurzaamheid van het product in stand te houden én de verkoopprijzen voor u als consument zo laag mogelijk te houden, rekenen wij dan ook een tegemoetkoming in de kosten van € 2,95 per retourzending. Dit bedrag zal worden ingehouden op het te crediteren bedrag. Dit geldt voor bestellingen geplaatst vanaf 8 april 2023.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en originele verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vivhomeluxuries.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen Retouren

Voor de volgende producten kunnen wij geen retourzending accepteren:

- Producten waarvan de verzegeling is verbroken.

- Producten die op verzoek van de klant op maat zijn gemaakt.

- Producten die beschadigd zijn en/of gebruikssporen vertonen.

- Producten die retour zijn gekomen zonder verzenddoos.

Identiteit ondernemer

Lecorps vof

Daver 11

4012 BA Kerk-Avezaath

info@vivhomeluxuries.com

+31 (0)70 2092270

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin leuke acties, kortingen en de laatste interieur trends van dit jaar.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees onze Privacy Policy.