Skip to content

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING BOVEN DE 70 EURO

Pasen

Vier feest tijdens Pasen met onze schitterende en exclusieve paasdecoratie. Bij Pasen denken we aan vrolijk gekleurde paaseitjes, paashazen, kuikens en konijntjes. In ons paasassortiment vind je dan ook een groot aantal artikelen om jouw huis mee te ...Lees meer

Collection Page

Paasdecoratie koop je bij Viv! Home Luxuries

Paaseieren verstoppen en zoeken, uitgebreid brunchen met familie en vrienden en een beetje de lente vieren: Pasen staat in het teken van vrolijkheid. Reden genoeg om jouw huis te versieren met de mooiste paasdecoratie. Bij ons koop je de mooiste paashangers om in jouw paastakken te hangen: van paaseitjes, tot kuikens met hazenoortjes en natuurlijk paashaasjes. Zo creëer je binnen no-time een gezellig paassfeer.

Op zoek naar exclusieve decoratiebeelden voor Pasen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze handgedecoreerde en -beschilderde decoratiebeelden zijn een prachtige aanvulling op jouw paasversieringen. Kies bijvoorbeeld voor het schattige beeld van een paashaas en een kuiken dat een typische paasactiviteit uitvoeren: paaseieren schilderen. Of ga voor kuikens met een eierwagen: deze is naast paasdecoratie ook geschikt als lentedecoratie. Wil je helemaal opvallen? Bekijk dan eens de unieke decoratiepoppen van Mark Roberts. De unieke handgemaakte poppen komen in gelimiteerde aantallen en zijn gelabeld met een uniek nummer dat jij kunt registreren. Gegarandeerd dat jij deze Pasen opvalt met één van de schitterende paashazen of andere paaspoppen.

Zo versier jij jouw paastafel!

Pasen en een paasbrunch zijn onafscheidelijk. Creëer de mooiste paastafel met artikelen uit ons paasassortiment. Je dekt de tafel met een vrolijk tafelkleed en je mooiste servies. En dan? Wij geven een aantal tips:

Tip 1: Plaats een kunstboeket van kleurrijke tulpen midden op jouw paastafel en je hebt direct een gezellige sfeer.

Tip 2: Pasen en de lente gaan hand in hand, kies daarom voor vrolijke en/of pasteltinten. Maak het zo bont als je zelf wil! Op jouw paastafel mogen vrolijke gele kuikens, felgekleurde paaseieren en schattige paashazen niet ontbreken. Leg bijvoorbeeld verschillend gekleurde paaseieren los op tafel en het is direct duidelijk dat je Pasen viert.

Tip 3: Presenteer jouw eten in mooie schalen, op etagères of in eierdopjes die speciaal gemaakt zijn voor de paasdagen. Zo vind je bij ons schattige eierdopjes in de vorm van paashazen of kuikens met paasmandje. Of wat denk je van de schitterende en exclusieve paasetagère, eierschaal met konijntjes of snoepschalen voor al jouw paaseieren en -baksels? Gegarandeerd dat iedereen met Pasen aan jouw paastafel wil plaatsnemen!

Paasdecoratie voor bedrijven

Ben jij op zoek naar paasdecoratie voor bijvoorbeeld de balie? Neem dan een kijkje bij onze exclusieve paasartikelen. Voorzie jouw bezoekers rondom de paasdagen van heerlijke paaseitjes uit deze unieke handgedecoreerde ‘free candy’ snoepschaal in de vorm van een gebroken paasei met paashaas. Of plaats één van de schitterende Mark Roberts paaspoppen op de balie en trek direct de aandacht van bezoekers en personeel. Advies of grote aantallen nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mark Roberts

Decoreer jouw huis tijdens Kerstmis of Pasen met unieke items van het merk Mark Roberts. De hoog kwalitatieve handgemaakte poppen zijn ontworpen met oog voor detail en zorgen voor een echt pronkstuk tijdens de feestdagen. Met de decoratiebeelden van Mark Roberts haal jij een bijzonder exemplaar in huis: ze worden slechts gelimiteerd gemaakt en zijn voorzien van een label met daarop een uniek nummer dat jij kunt registreren.

Exclusieve Mark Roberts decoratiebeelden koop je bij Viv! Christmas

Gegarandeerd dat jij opvalt tijdens de feestdagen met één van de schitterend handgemaakte decoratiebeelden van Mark Roberts. Over elk detail is nagedacht en zorgt ervoor dat jij elke keer weer iets nieuws ontdekt wanneer je jouw pop bekijkt. De kans dat jouw vrienden of familie hetzelfde Mark Roberts decoratiebeeld in huis heeft, is erg klein; de poppen komen namelijk in gelimiteerde aantallen en zijn voorzien van een label met uniek nummer. Jij kunt dit nummer registreren bij de community van Mark Roberts en haalt daarmee een prachtig erfstuk in huis. Je hebt namelijk levenslang plezier van de beelden en geeft ze met liefde door aan de volgende generatie.

Elk jaar ontwerpt Mark Roberts nieuwe poppen waar slechts enkele honderden van worden gemaakt en wereldwijd verspreid. Bij Viv! Christmas selecteren wij de mooiste exemplaren speciaal voor jullie. Wees er snel bij, want er zijn er slechts enkele beschikbaar!

Over Mark Roberts

Het Amerikaanse bedrijf Mark Roberts uit Californië (1984) staat garant voor hoog kwalitatieve handgemaakte poppen. Elk element is ontworpen met enorme creativiteit en oog voor detail, wat ervoor zorgt dat de Mark Roberts collectie behoort tot de meest elegant ontworpen producten in de woondecoratie en cadeau industrie. Door de gelimiteerde aantallen, heb jij zonder twijfel een uniek pronkstuk in huis!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin leuke acties, kortingen en de laatste interieur trends van dit jaar.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees onze Privacy Policy.