Skip to content

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING BOVEN DE 70 EURO

Kerstboomversiering

Van kerstballen tot kerstornamenten en decoratietakken: bij Viv! Christmas hebben wij alles in huis voor een prachtig versierde kerstboom. Onze kerstboomversiering is van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, waardoor ...Lees meer

Collection Page

Bepaal je kerstthema

Het kiezen van een thema kan erg moeilijk zijn, maar tegelijkertijd ook erg leuk. Voor veel mensen is het dan ook het leukste deel van de feestdagen. Elk jaar (of elke paar jaar) kun jij weer bepalen welke kleuren er in de kerstboom komen, je kunt kiezen voor een traditionele rode boom of een kleur die helemaal aansluit bij jouw interieur. Kies jij voor slingers als kerstboomversiering, houd je het alleen bij lichtjes of kies je voor een nieuw soort versiering met decoratietakken? Vooral dat laatste vinden wij een leuke toevoeging aan de hedendaagse kerstboom: versier deze met kunstbloemen en creëer een volle sfeervolle boom. En natuurlijk heb je dan ook nog de keuze uit kerstballen, kerstornamenten of een combinatie van de twee.

Denk je dat je daarna klaar bent met de keuzes? Vergeet het maar! Je kunt er namelijk ook nog voor kiezen om één specifiek thema aan te houden. Wellicht wil jij een dierenthema, een kerstmannenthema of een sprookjesthema. Wij laten die keuze helemaal aan jou, maar helpen je graag jouw kerstboom versieren. Daarom vind je een ruim assortiment kerstboomversieringen in onze webshop én in onze showroom. Advies nodig? Laat het ons vooral weten!

Kerstballen

Heb jij je thema bepaald? Dan kan het uitzoeken van kerstballen beginnen. Bij Viv! Home Luxuries verkopen we unieke artikelen die, in de meeste gevallen, handgedecoreerd en - beschilderd zijn. De luxe kerstboomversiering blinkt dan ook echt uit in details en is gegarandeerd een blikvanger in jouw kerstboom. Je vindt bij ons dan ook geen standaard kerstballen, maar enkel bijzondere exemplaren die jou jarenlang plezier bezorgen.

Het opzetten en versieren van jouw kerstboom

Nu jij hebt bepaald welke kleuren, kerstboomversieringen en thema je gaat gebruiken in jouw kerstboom, is het tijd om deze ook daadwerkelijk op te zetten. Wij geven je graag een stappenplan om tot de mooist versierde kerstboom te komen:

Stap 1: Jouw kerstboom vormt het middelpunt van het huis tijdens de feestdagen. Kies daarom een plek in huis waarbij de de boom van meerdere hoeken kunt bekijken, maar wel uit de paden verwijderd blijft. De juiste plek gevonden? Plaats de boom in de standaard en check nogmaals of hij niet in de weg staat. Heb jij gekozen voor een kunstkerstboom? Vergeet dan niet om jouw takken helemaal uit te pluizen. Dit kost even tijd, maar geeft uiteindelijk wel het mooiste resultaat.

Stap 2: Nu is het tijd voor het meest vervelende klusje bij het versieren van jouw kerstboom: de kerstverlichting ophangen. Test altijd eerst even of al jouw lichtjes het nog doen, voordat je ze straks weer helemaal uit de boom moet halen. Als alle lampjes het doen, rijg je de snoeren van boven naar beneden aan je boom.

Stap 3: Heb jij gekozen voor een slinger, guirlande, of decoratietakken als kerstboomversiering? Dan kun je deze nu in de boom hangen. Werk ook hier van boven naar beneden in een spiraalvormig patroon als je gaat voor een traditionele look. Wil je een keer iets anders? Werk dan in verticale banen. Je kunt de slingers aan de bovenkant vastmaken met een touwtje en zo naar beneden werken.
Wij werken graag met decoratietakken in onze kerstboom. Je creëert daarmee een moderne look en het maakt je boom direct voller. Kies een decoratietak die aansluit bij jouw kleur, thema of smaak. In onze collectie vind je een divers aanbod aan decoratietakken die zeer geschikt zijn voor in de kerstboom. Kies bijvoorbeeld voor een velvet hibiscus en geef jouw kerstboom een warme uitstraling. Wil jij een uitdagende kerstboom? Gebruik een wisteria decoratietak als kerstboomversiering en creëer zo een speelse look. Gegarandeerd dat jij hoge ogen gooit tijdens de feestdagen!

Stap 4: Nu jouw kerstboom is voorzien van de basiselementen, is het tijd om de kerstornamenten en -ballen op te hangen. En dat is natuurlijk het leukste gedeelte! Hoeveel kerstornamenten je nodig hebt, hangt helemaal af van jouw kerstboom en smaak. Is jouw boom echt of een kunstboom? Hang jij je boom graag helemaal vol of hou je hem toch liever rustig? Jouw smaak bepaalt helemaal hoeveel kerstornamenten en kerstballen je in de boom wil hangen.

Begin bij het versieren van de kerstboom met de ornamenten. Deze zijn namelijk het meest bijzonder en hebben in sommige gevallen zelfs een speciale betekenis. Door ze eerst op te hangen, weet je zeker dat ze op de beste plek in het zicht hangen en er voldoende ruimte is. Bekijk ons assortiment luxe kerstornamenten voor de meest unieke hangers. Vrijwel alle ornamenten uit onze collectie zijn handgemaakt en -beschilderd en enkel gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Zo ben je ervan verzekerd dat je ook écht iets speciaals in huis haalt.

Ben je tevreden met je kerstboom tot nu toe en wil je er nog kerstballen aan toevoegen? Begin dan met de grootste ballen en vul ze aan met kleinere maten. Hang de boom vol tot je helemaal tevreden bent en eindig met de eventuele piek! Ook hierin kun je creatief zijn: gebruik eens lint of bloemen als boomtopper.

Heb jij kleine kinderen of huisdieren? Denk er dan aan dat je onderaan de boom geen breekbare kerstornamenten of kerstballen hebt hangen!

Jouw kerstboom staat nu te stralen en je bent helemaal klaar voor de feestdagen! Ben je toch nog op zoek naar geschikte kerstboomversiering? Dan heb je genoeg keuze in onze webshop. Wil je de artikelen liever zelf komen bekijken? Maak dan een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag bij het uitzoeken van de prachtige kerstartikelen!

Geen kerstboom in huis?

Heb jij geen kerstboom in huis, omdat het niet past, je het niet mooi vindt of om een andere reden? Wil je echter toch jouw huis versieren met de feestdagen? Dan hebben wij nog een tip voor je! Natuurlijk gebruik je kerstboomversieringen, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk in de kerstboom, toch kun je ze ook op een andere manier gebruiken. Geen kerstboom, maar wel (zijden) bloemen in huis? Hang jouw kerstornamenten aan de bloemen en maak er direct een feestelijk boeket van! Een simpele oplossing om tóch te schitteren tijdens de feestdagen.

Wil jij jouw feestelijke boeket of kerstboomversiering persoonlijk komen uitzoeken? Maak dan een afspraak in onze showroom en wij helpen je graag om jouw huis om te toveren voor de feestdagen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin leuke acties, kortingen en de laatste interieur trends van dit jaar.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees onze Privacy Policy.