Skip to content

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING BOVEN DE 70 EURO

Tafeldecoratie

Een mooi gedekte tafel is onmisbaar tijdens de kerstdagen. Bij Viv! Christmas vind je schitterende items om jouw sfeervolle kersttafel compleet te maken. Van koektrommels, tot servetten en kandelaars, er zijn genoeg items om jouw tafeldecoratie te vo ...Lees meer

Collection Page

Kerst is dé periode in het jaar waar we de sfeer in huis halen met kerstlichtjes en kerstversieringen. Van kerstkransen aan de voordeur, tot de kerstboom vol schitterende kerstornamenten en een mooi gedekte tafel in kerstsferen met bijzondere tafeldecoratie. Dek de tafel met jouw favoriete kerstservies en vul het aan met de unieke items van Viv! Christmas.

Een fonkelende Kerst

Maak jouw kersttafel extra knus met tafelkaarsen in een unieke kandelaar. Kies bijvoorbeeld voor de 52cm hoge kandelaar die ruimte biedt voor drie kaarsen, vastgehouden door de kerstman, een hobbelpaard en een sneeuwpop. Wil je liever meerdere kandelaars waar slechts één kaars in kan? Bekijk dan eens de schitterende kandelaren waarbij de kerstman stevig op zijn voetstuk staat en een hobbelpaard en sneeuwpop op zijn hoofd balanceert. Verkrijgbaar in traditioneel rood en groen, of in het prachtige goud met roze.

Verspreid de geur van versgebakken koekjes

Een kersttraditie waar iedereen blij van wordt: wakker worden met de geur van versgebakken koekjes. En hoewel er altijd een paar direct verdwijnen, zijn kerstkoekjes ook erg leuke (en lekkere!) decoratie voor jouw kersttafel. Presenteer ze op een etagère, samen met heerlijke taartjes en andere lekkernijen, of bewaar ze in één van de prachtige koektrommels uit onze webshop. Alle koektrommels zijn van keramiek, handbeschilderd en voorzien van de leukste details in kerstthema. Zo vallen ze gegarandeerd op tussen jouw tafeldecoratie.

Kerstservetten van Ambiente

Bij een mooi gedekte tafel mogen kerstservetten natuurlijk niet ontbreken. Decoreer jouw kersttafel met de servetten van Ambiente, allemaal met speciale kerst opdruk. Van notenkrakers, tot kerstbomen en opdruk met de tekst ‘Merry Christmas’, je vindt bij ons een ruim assortiment voor elke kersttafel. Alle servetten komen als set van twee in verschillende maten: lunchservetten (33x33cm) en cocktailservetten (25x25cm).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin leuke acties, kortingen en de laatste interieur trends van dit jaar.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees onze Privacy Policy.