Skip to content

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLING BOVEN DE 70 EURO

Decoratietakken

Haal extra sfeer in huis tijdens de feestdagen met de decoratietakken van Viv! Home Luxuries. Voor ieder seizoen, zoals Pasen of Kerstmis, hebben we een mooi aanbod decoratietakken om jarenlang plezier van te hebben. Zet ze in een vaas of gebruik ze ...Lees meer

Collection Page

Decoratietakken als decoratie voor de feestdagen

Decoratietakken zijn schitterende producten om meer sfeer in huis te krijgen en jouw interieur een feestelijk tintje te geven. Gebruik ze in jouw (bestaande) zijden boeket en je tovert deze meteen om naar een boeket voor de feestdagen. Alle decoratietakken van Viv! Home Luxuries zijn van hoge kwaliteit en met zorg geselecteerd. Combineer de kleurrijke decoratietakken met wat bloemen en heb direct een opvallend arrangement in jouw woonkamer of keuken.

Natuurlijk kun je de decoratietakken ook gebruiken als accentstuk voor de herfst of lente, maar kunst decoratietakken zijn vooral ideaal tijdens de kerst- of paasperiode. Zo hebben we verschillende soorten gouden en rode decoratietakken die perfect passen bij de kerstdagen. Denk aan gouden palmblad of gouden decoratietakken met glitters, of aan rode decoratietakken met glitterende kerstballen erin. Ook bessen- en dennentakken verlenen zich uitstekend als decoratietak voor Kerstmis met hun groene en rode kleurenschema.

Gebruik jouw decoratietakken in de Kerstboom

Je kunt decoratietakken gebruiken ter opfleuring van jouw zijden boeket, maar je kunt er nog veel meer mee! Gebruik ze bijvoorbeeld in de kerstboom voor een vrolijke en bijzondere opvulling. Kies voor decoratietakken in kleuren die passen bij jouw kerstboomversiering en zorg voor een volle en warme kerstboom. De decoratietakken van Viv! Home Luxuries buig je makkelijk alle kanten op, waardoor je ze volledig naar wens kunt steken in jouw boom. Steek enkele takken tussen jouw kerstballen of kies er voor bundeltjes te maken voor een speels effect.

Naast jouw zijden boeket en de kerstboom, kun je decoratietakken gebruiken in nog meer leuke items. We zetten er een aantal op een rijtje:

- Gebruik de decoratietakken ter opvulling van jouw kerstkrans. Je kunt de decoratietak volledig naar wens om de krans buigen, of je knipt de stelen eraf/korter om ze zo makkelijk in jouw kerstkrans te verwerken. Ditzelfde geldt voor een guirlande.

- Heb jij een kerststukje op tafel staan? Ook daarin kun jij jouw decoratietakken steken. Zo weet je zeker dat je een uniek exemplaar hebt.

- Wil jij jouw decoratietakken verwerken op de kersttafel? Natuurlijk kun je ze in een vaas op tafel zetten, maar je kunt er ook iets geks mee doen: gebruik ze als servetring! Knip de stil korter en draai ze om jouw servet, of verwerk de bloem/korte tak op een bestaande servetring. Wedden dat niemand dezelfde servetringen heeft?

In onze webshop vind je genoeg keuze om jouw huis om te toveren voor de feestdagen. Neem je liever een kijkje in onze showroom? Maak dan snel een afspraak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin leuke acties, kortingen en de laatste interieur trends van dit jaar.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees onze Privacy Policy.